Det bedste bånd

Unægtelig er det bedste bånd det, der bruges derhjemme. Jeg ved, at det lyder overraskende, og det er kun ved at vælge det bedste bånd, som du kan gøre tv-reklamer, som kan være effektive. At vælge det rigtige bånd kan virke som en let opgave, men det er vigtigt at træffe beslutningen om, at det er det bedste for dig.

Transportørklasse

Carrier grade lydbånd vil være det bedste bånd til brug i sig selv. Carrier grade tape er lavet til at modstå de angreb, som du løbende vil stå over for i løbet af dit daglige liv. Selvom det er den bedste kvalitet, er det også det dyreste bånd, du kan bruge derhjemme.

Det gode ved at bruge bærebånd er, at det modstår det konstante misbrug af at blive afspillet tilbage til dig ved øret. Det mister heller ikke sin lyd uanset langvarig udsættelse for vand, UV-lys og kemikalier, blandt mange andre ting, som du kan gøre for det.

Den eneste detraction for at bruge luftfartsselskabet lydbånd er, at det har en stærk tendens til at misfarve på udsættelse for sollys og på opvarmning, forårsager den klare aroma af brændt kokos og lignende. Folk, der er wienerbrød-elskere, pas på! De kan være særligt modtagelige for dette.

Vinylacetat

Der er mange audiophiles, der hævder, at vinylacetat er den bedste vinyl tape til at bruge. En af grundene til dette er, at det ikke absorberer lyd, hvilket giver dig en dialog, der lyder kontinuerlig.

Lyden, som den projicerer, er højere end en audiophile med et højt prissat højttalersystem og er næsten gennemsigtig, som når du skifter Frequ Ribbon og MOSF-patronen, producerer de to lyden af en kontinuerligt kørende radiostation.

Fordi det overrasker din krop, betyder det, at du hører lyd, der normalt ikke høres af dig ved normale frekvenser. Fordi det er en åben platform, er det tilbøjeligt til at blive “komprimeret” af øret og producere det, der er kendt som aazorskæringslyd. Desværre er dette den bedste tilgængelige.

Kuren er let: Indsæt et par hovedtelefoner med afbalancerede mikrospeakere eller en lille højttaler, der har sit eget lydskab. Du kan derefter justere lydstyrken for at få den ønskede lyd.

Typen “Kikkert”

Dette er den ældste type tape og er det, der bruges i lydlagre, der bruges til at teste et bånds egenskaber.

Det kan synes, at den type tape, du har brug for, er indlysende, men det er vigtigt at forstå, at øret ikke bruges til at høre lyde, dets ører bruges til at høre lyde, der er uhørlige for øret. Således vil et billigt headset aldrig være behageligt til brug i støjende omgivelser.

Den bedste måde at afgøre, at du har valgt den mest hensigtsmæssige kassettebåndoptager til dine formål er at spørge dig selv, hvad du planlægger at gøre med det. Hvis du vil lytte til kassettebåndoptageren på din seng nøgen på vej til arbejde, så er du bedre tjent med en af de billigere modeller. Kassettebåndoptageren, som du bruger i et offentligt bibliotek, bliver betydeligt dyrere, afhængigt af størrelsen.

Det betyder ikke, at du ikke kan bruge en kassettebåndoptager til at optage vigtige projekter. Hvis du har et projekt, som du ønsker at tage en personlig hånd i, eller hvis du vil tage hektiske beskeder til en læge, så skal du bruge en kassettebåndoptager. Men hvis din stall vil blive brugt til at tage ned en 1978 Mens resultatet vil blive lyttet til på en iMP-3 eller MP3-afspiller, så kan du bruge lidt ekstra.

Derudover kan du bruge lidt tid på at lære mere om de forskellige mærker på markedet. Det er godt at vide, hvad andre synes om et bestemt produkt. Dette er bestemt ikke det område, hvor du vil finde det nyeste og bedste legetøj.

De kassetteafspillere, der er tilgængelige i øjeblikket, inkluderer dem fra Sony, M Kung og Yamaha. Der er også et udvalg af spillere, der giver dig mulighed for at optage fra både en kassette og en mini-kassette. Mens der er forskellige dedikerede iPods, der har disse muligheder, kan du også finde dem på de billige fjernsyn. Der er også modeller, der giver dig mulighed for at afspille din lydkassetteoptager direkte på fjernsynet. Selv om dette kan være noget, du ender med at bygge ind på din fremtidige hjemmeunderholdning system, er det vigtigt at bemærke, at du stadig vil have en forholdsvis ny iPod til at gøre brug af denne teknologi.

At købe en kassettebåndoptager giver dig flere fordele, men for at gøre brug af dem skal du have en Technics D880 pladespiller og Sony MDR-V afmystificeret. Disse er to af de bedste på markedet, og de har hver deres egne forskellige egenskaber.

Skriv kommentar