Fem måder at undgå kreditkort gæld

Uanset hvad der sker denne sommer med økonomien, er vi nødt til at give os selv tid, før vi er tvunget til at beskæftige sig med kreditkort delinquencies i en allerede delikat økonomi. Nogle af os allerede føler knivspids. Det er ikke overraskende, at dine venner over hele landet vil dele deres egne historier om kreditkort elendighed, og hvad de gjorde for at afhjælpe dem.

Det er et problem, der berører hele samfundet.

Der var millioner af mennesker, der erklærede konkurser i 1980’erne. Men spørgsmål som kreditkort gæld var endnu mere skadeligt for mange af disse mennesker, når de var nødt til at miste deres job, lidt en uventet sygdom, eller ikke kunne betale deres regninger til tiden.

Dette problem var ikke begrænset til långivere eller kreditorer. Samlere begyndte at chikanere forbrugerne og endda deres hjem for at inddrive gæld. Men kreditkort love har ændret sig, så du ikke får sendt i fængsel for ikke at betale dine regninger.

Desværre har den nylige stigning i antallet af konkurser ikke ført til nogen væsentlig forbedring på nationalt plan for forbrugerkredit.

Har du dårlig kredit?

Her er mine fem tips til at forbedre din kredit score hurtigt.

1) Tag et kig på din kredit rapporter. Hvordan begynder man? I dag giver kreditbureauer dig mulighed for at bestille en kopi gratis en gang om året.

2) Gennemgå dine kredit rapporter. Hvis du finder fejl i dine kreditrapporter, bedes du straks underrette bureauet. Credit bureauer gøre omkring 40% af deres overskud fra forbrugere, der ikke grundigt kontrollere deres kredit rapporter. Du bør ikke ignorere disse fejl. De kan have en negativ indvirkning på dine chancer for et lån. Det er en forfærdelig situation.

3. Bevar dine kreditsaldi. Lad ikke din hårdt tjente kredit, der skal udslettes, fordi du har en dårlig balance. Du skal sikre, at banken eller långiver vil være i stand til at bruge din kredit anmodning og kan stole på dig nok.

4) Hold ikke flere kort end nødvendigt. Hvis du har ti kreditkortkonti, er det fint. Men hvis du har flere kort, end du har brug for, er det vigtigt at tænke på måder at løse problemet på. Kredit score reduktion er mulig ved ikke at have nok kreditkort.

5) Betal din gæld ud langsomt. Tal med dine långivere for at se, om de kan hjælpe dig med at oprette en betalingsplan, der passer til dine behov.

Forsigtighed

Dave Ramsey rådede mig til at tage dybe indåndinger for at rydde op i din kredit. En finansiel rådgiver kan hjælpe dig med at forbedre kredit. Tro mig, jeg vil ikke fortælle dig, hvordan du gør det. Hvis du vil have din kredit score til skyrocket, skal du gøre det på egen hånd.

Gør de nødvendige ting for at forbedre din kredit score for at komme derhen, hvor du vil økonomisk. Din kredit historie kan påvirke din beslutning om at tegne en bil lån med stor interesse eller et sikkert kreditkort. Du kan starte så lavt som tre måneder og gå op derfra. Din kredit historie kan være positiv, men det kan gøre det vanskeligt at få lånet eller kortet.

Eller ligesom billån eksempel, er det muligt, at du ikke vil blive godkendt, men du skal være i stand til at vise kreditorer, at dine kreditkortbetalinger har været konsekvent. Hvis du har stor kredit, kan det være værd at sætte nogle tidligere gæld på dine kort og betale til tiden.

Først da, og kun hvis du var i stand til at låne penge med det samme og foretage de betalinger, der er godkendt, kan du få den bil, der passer til dig. Det er måske ikke let at betale de umiddelbare regninger, men dette vil forbedre din kredit score, hvis du er i stand.

Skriv kommentar