Hacking af trådløs sikkerhed

Det er meget attraktivt at bruge trådløs routerteknologi. Det giver fjernadgang til datatransmissionsrettigheder. Din trådløse router kan bruges til at dele dit netværk mellem naboer, eller du har måske et hotspot på arbejdet eller i skolen. Hvis du vil foretage ændringer i dit SSID, din krypteringstype eller andre indstillinger, skal du vide, hvordan du får adgang til siden.

Adgang til websiden giver dig mulighed for hurtigt at finde ud af, hvordan du bryder ind i dit netværks sikkerhed. Du kan se de standardnetværkstyper, der som standard er angivet som standard routersoftware. Når du har lært at justere dette, kan du prøve andre muligheder for at opnå forskellige resultater. Hvis du finder ud af, at standardindstillingerne er for generøse, kan du ændre dem til at være meget strenge.

Udforske konfigurationssiden

SSID (servicesæt-id) er den side, der er vært for konfigurationen. I tabellerne øverst på denne webside kan du se alle trådløse netværksenheder, der er tilsluttet netværket. Klik på en netværksforbindelse for at få yderligere oplysninger, herunder oplysninger om det anvendte operativsystem og den prioritet, der er tildelt den pågældende forbindelse.

Du vil bemærke, at konfigurationssiden ikke indeholder tre tal. Dette er sandsynligvis administrator-id-adgangskoden. Disse to numre bruges til at identificere netværk, der har adgang til routeren. Du kan nemt fjerne det netværk, du ikke ønsker, fra hvidlisten ved at klikke på det på listen øverst på konfigurationssiden. Hvis du klikker på ikonet for netværksforbindelsen, åbnes den samme loginskærm, som blev brugt til hvidlisten.

Hvis du klikker på ikonet for netværksforbindelsen, vises loginskærmen på samme måde som den, der bruges til hvidliste.

Oplysninger om forseglingskonto

Der er to måder at dissekere ukrypteret Wi Fi-forbindelse på. Disse er “mennesker angreb” eller “pick-and-choose angreb”. Du kan blive kontaktet af folk, der beder om Wi-Fi-adgangskoden. Eller de kan blot bede dig om at indtaste adgangskoden.

Dette forhindrer dig i at blive hacket af andre brugere.

Sikkerhedsprotokoller

Tolv sikkerhedsprotokoller understøttes af 3GPP, herunder to nye protokoller. 3GPP har meget sofistikeret krypteringsteknologi. 3GPP bruger nøglebaseret krypteringskryptering, som er den mest sikre form for kryptering. Der er næsten fyrre låsetyper tilgængelige og mange kombinationer af alfanumeriske tal, tegn og symboler.

Routerens automatiske nøgler vil også være kryptografisk-baseret. Der er mange forskellige typer kryptering, der bruges af routeren. En af de tre typer kryptering, som denne teknologi for nylig har introduceret, er forbindelseskrypteringsteknologien. Meddelelsesintegriteten og den asymmetriske kryptering er de to andre typer kryptering.

Offentlige netværk bruger kryptering til at beskytte brugerne. De kan få adgang til netværket ved hjælp af forskellige computere. Selvom de ikke kan se hinanden, vil netværket gøre det muligt for dem at kommunikere frit.

Du skal indstille krypteringshastigheden for det trådløse netværk til at være den samme som på hjemmecomputeren. Din hjemmerouter’s krypteringshastighed skal indstilles til ti gange din computers. Du kan sende en ti minutters besked for at sikre, at ingen kan se eller kommunikere med dine oplysninger.

Techie Now tilbyder kvalificerede teknikere, der hjælper dig med dine netværks- og sikkerhedssystemer. De kan hjælpe med at reducere sikkerhedsrisici og skabe sikre netværk for dig. De vil bruge en række internet- og computersikkerhedsprodukter til at beskytte dit system. Siden 1998 har vores kunder stolet på, at vi beskytter deres computere, netværk, privatliv og identiteter.

Skriv kommentar