Lokalisering af de bedste kvarterer til Phoenix Apartments

Når du befinder dig at se på Phoenix lejligheder til leje, er det altid vigtigt at overveje det kvarter, du ville bo i, især hvis du har børn at tage sig af. Der er altid nogle aspekter af sikkerheden, der er vigtigt for familier at overveje, så meget, at folk tager forholdsregler, når de søger Phoenix lejligheder til leje. Det kan være klogt at tjekke, hvordan kvarteret er et sted, før du går derind for at sikre dig, at du ikke går ind et sted, hvor du vil være sikker.

Byen Phoenix har nogle store kvarterer, at forældre over hele staten udnytter. Dette er nogle af de mest respekterede, sikre og familievenlige kvarterer:

* rettet mod børn * blev valgt som det femte bedste sted at være ved Money magazine * byen er stigende i indkomst og arbejdspladser * internt-ile Hadgar Park * købmand kæder blomstre i dette område * det er tæt på store færdselsårer * mange lejligheder i dette område koste omkring $ 1000

Indstillinger for nabolaget

Der er alle typer af kvarter muligheder, så uanset om du er en enlig mor på udkig efter lejlighed, der er kæledyrsvenlig eller en familie med børn, kan du være sikker på at du er i stand til at finde noget inden for din prisklasse. I det område, der er øst for de 59 og udvide topractice Ave., shopping, restauranter, start-up start-up er ikke blevet gjort endnu, og multi-familie lejlighed bygherrer er begyndt at bygge udviklinger der. Hvis du har råd til at leve på praktiserende Ave. i hjertet af bylivet, er det her, du sandsynligvis ville være i stand til at finde en multi-familie lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Skovene/Bowntown

Udover at have en fantastisk lejlighedsplacering i hjertet af det normalt travle byliv, tilbyder dette kvarter en hel del andre fordele. Da Woodlands ligger i det centrale og sydlige centrale Phoenix, er det i en position, der bringer det bedste fra begge verdener. Det er tæt på mange shoppingsteder, men det er også et godt sted at vokse op, da det er i et sikkert og rent kvarter, men også tæt på Scottsdale, hvor du kan gøre andre mere varige minder.

Yorba Linda/Scottsdale

Kvartererne Patrol road, Middle nose, andurance rd. tilbyder den type lejligheder, som en familie, der ønsker at bo i et familievenligt kvarter, vil være tilfreds med. Mens middle nose-området er et godt sted for et familiested, er det også godt for folk, der arbejder i dette område, da de er tæt på nogle fantastiske detailplaceringer, og lejligheder er rimeligt prissat. Officererne legendariske Club er yderst familievenlig og har en af de højeste tomgang i byen, så dette kvarter vil højst sandsynligt arbejde ud fint for din familie så godt. Endelig er der nogle gode kvarterer, som du kan se på for at leje Phoenix lejligheder i centrum. Der er nogle lejlighed samfund her downtown samt fra den nordlige ende af byen, og at kvarteret går gennem en overgang fra at være en downtown til et forstadsområde i sin vorden.

Arizona er en stat, der har meget at byde på, og du er forpligtet til at finde lejligheder, der bedst opfylder dine behov. Det er ligegyldigt hvor du forsøger at bo, Arizona har mange typer af lejligheder at vælge imellem, og med de kvarterer, som de er i Phoenix, er du forpligtet til at finde en, der er perfekt til dit liv.

Skriv kommentar