Nærende kost: Spise på lang sigt

Vand er måske det mest vitale næringsstof i vores kroppe for den samlede trivsel. Vand, som udgør 70% af vores kroppe, kan hurtigt forårsage skade på muskler og organer.

Drikkevand, der er godt filtreret og forbedret, er af afgørende betydning. Vandkvaliteten påvirker vandkvaliteten direkte. Kunder vil ofte ignorere det faktum, dårlig vandkvalitet og tilstedeværelsen af forurenende stoffer i drikkevandsforsyningen kan forårsage sygdom, og endda mindske mobiliteten. Det er vigtigt at have en god forståelse og viden om forurenende stoffer. For eksempel ønsker du ikke nogen form for vand, der indeholder industriel alkohol eller toiletvand.

Det er blevet rapporteret, at medicinalvirksomheder nu dumping, re-formning eller fortynding aktive forbindelser i deres stof for at reducere effektiviteten. Der er større aktivitet på hospitaler end i lægemiddelsektoren. Disse fortyndet medicin vil have langvarige konsekvenser, der vil påvirke mange af os i meget alvorlige måder.

Vores børn er en af de mest sårbare. Disse børn er vokset til at foretrække over-the-counter retsmidler til dem, der findes i de medicinske butikker, da disse er de retsmidler, at deres forældre købte over-the-counter. Det er blevet rapporteret, at en tredjedel af børnene har en medicinsk tilstand, der kan betragtes som brugbar, men er ikke livstruende. Det er langt fra den virkelighed, de var for tre årtier siden.

En anden type potentielt farlig kemisk eksponering kommer fra mikrobølger. Det er let at se effekten på folks immunforsvar. Amygdalin stammer fra en termokande og bruges i en mikrobølgeovn. Dette var den wordrier effekt. Hvis du leder efter en mikrobølgeovn i en nærliggende butik, er der en god sandsynlighed for, at den stråling, der genereres af ovnens magneter, vil ende i dit hjem.

Hvis du ikke er villig til at tage alle disse sundhedsmæssige risici, kan du bare holde ud og få en kop kaffe. Er det ikke rigtigt? Er det ikke bedre end at have noget, der kan give dig energi? Er ikke en bedre mulighed for at spare penge på kvalitet invitamin ernæring kosttilskud, der vil give dig den energi, du har brug for?

Et filter er den bedste mulighed for at sikre, at din kaffe brygges på en god kaffebar. Hvis du ikke er klar til at bruge de nødvendige penge i et kaffehus, der maler bønnerne selv og gør din kaffe præcis, hvordan du kan lide det, kan du stadig spare penge ved hjælp af et filter (eller et papirfilter) i stedet. Det vil være muligt at nyde din te eller almindelig drink uden at bekymre sig om nogen af de toksiner. Du vil være taknemmelig senere.

Kalorierne i læskedrikke, snacks med højt kulhydratindhold og slik skæres til det halve. Jeg drikker ikke kaffe. Men når jeg tørster efter noget sødt, tilføjer jeg noget fremstillet sødemiddel til min kop og lidt ahornsirup. Det smager dyrere end vafler og pandekager.

For snack fødevarer med højt indhold af kulhydrater, kan du skære kulhydrat kalorier og udtrække saften fra grøntsager eller frugter. Du kan enten lave din egen hjemmelavede juice eller købe skummetmælk. Den bedste måde at skære kalorier er at bruge hjem kaloriereduktion kogebøger.

For at illustrere, hvis du bruger en kogebog, der hjælper dig med at reducere kalorier derhjemme, kan du planlægge dine måltider på forhånd, så du har masser af muligheder at vælge imellem, når du går dagligvarer. Du ved også, hvordan din menu kommer til at se ud. Den reducerede fedt og kalorieindhold kærnemælk, samt skummetmælk og skummetmælk muligheder er tilgængelige, hvis du ikke ønsker at gøre din saft.

Shopping på købmand vil hjælpe dig med at spare penge, ikke kun på dyrere dagligvarer, men også kalorier spildt på højt kalorieindhold snack fødevarer.

Skriv kommentar