Pottetræning: Overgangskarakteristika

Det er normalt en glædelig lejlighed, hvor en mor-eller far-at være er klar til potte-tog. Han eller hun vil have nyt tøj til at bære, et helt nyt badeværelse til at rengøre, samt nye færdigheder til at lære. Det er en spændende tid for forældre og børn, samt en tid til at lære en masse. Der er nogle egenskaber, der vil være forskellige for hvert barn. Essensen af disse ofte vanskelige faser er fanget af udtrykket “kan ikke vente til han / hun er potte-uddannet”.

Du ved, det er AIES. Selv om der er mange Askepot historier, bil tuning bøger og andre eksempler, det er ikke, hvad de fleste forældre forventer af deres børn. Eksperter elsker tanken om, at babyer skal trænes fra fødslen. De mener endda, at dem, der ikke er potte-uddannet er tættere på deres doting bedsteforældre.

Grus dine tænder, fordi de fleste forældre føler på samme måde om alle børn, selv om de undrer sig over, hvorfor “nexions” af drengen og pigen ikke er på plads efter den lange indledende periode. Det betyder ikke, at du ikke vil have et lille barn. Nye forældre vil blive hårdt presset til ikke at beskrive, hvordan deres barn reagerede på deres forventninger. Nye mødre vil fortælle deres barn, at indtil hun er potte-uddannet, vil der ikke være nogen usædvanlige eller meget mærkelige opgaver eller bekymringer.

Min forældre “karriere” har inkluderet nogle uddannelse i potte uddannelse. Men de fleste forældre mener, at uddannelse ikke bør være en alt eller intet proces. Visse ting kan gøres for at forbedre et barns oplevelse. Det er noget, jeg har set igen og igen som en medicinsk socialrådgiver. Børn har brug for vejledning, og de har også brug for belønninger. Penge er en nødvendig del af ligningen, men det kan ikke købe nogen færdigheder. Rådgivning med en Soloailand kup er ikke sød. Vi er økologisk ansvarlige voksne, og vi ved, at landets metode til produktion af børn er meget mistænkelig.

Jeg har gennemgået en masse “tips” til potte uddannelse. 111. Nogle gange er det muligt at sige “Jeg hørte, hvad du sagde …”” som vil gøre barnet lyve og give dem mulighed for at gøre det samme igen. Jeg sidespring.

Hørelse er ikke noget, du kan tjene eller noget, du bør ønske. Vi ser på barnet og reagerer uden nogensinde at se ham eller hende. Barnet vil ofte ikke tage tøj på, fordi han /hun ikke ved, hvordan man læser forventninger eller forudsiger, hvad de skal have på. Barnet er for ung til at kende forskellen mellem et vådt og snavset udseende eller hvad et poopy, vådt udseende skal se ud. Dette område kaldes “Place Dictate” af børneeksperter.

Et barn, der er god til alt, vil også være godt i hans eller hendes indre “steder”. Kraften i forældrenes behandling kan gøre et barn bedre eller værre på mange måder. Børn fristes ofte af deres forældre til at opføre sig som en ældre voksen. Vi kan ikke gøre eller sige noget, der er helt i strid med, hvad der er motiverende, hvis vi tager hensyn til, hvad der gør os elsker vores børn.

Hvordan kan du Potte Train? Selv om det ikke vil løse alle børns afføring, vil det hjælpe med nogle. Men hvis din familie er involveret, kan processen med potte uddannelse være langt sjovere. Det kræver mindre indsats. Du er mindre tilbøjelige til at bruge så meget tid på at rense huset.

Skriv kommentar