Sådan sammenligner du boliglån

ÅOP er den mest nøjagtige måde at bestemme omkostningerne ved et realkreditlån, billån eller studielån. Lånet vil være mere attraktivt, hvis ÅOP er lavere. Selv om det kan synes umuligt, en lavere ÅOP kan oversættes til tusindvis af dollars af rentebetalinger i løbet af lånets liv.

Studerende og små virksomheder, der er på udkig efter lån bør også overveje ÅOP. Lånet sigt er også vigtigt, da forskellige lånevilkår vil kræve forskellige længder af tid. Hvis nogen ønsker at låne 7% ÅOP, men forlænge lånet i 30 år, vil de være i stand til at spare på renten, men betale mere for lånet samlede omkostninger. ÅOP er et godt værktøj til at hjælpe dig med at sammenligne omkostningerne ved lån.

Når man sammenligner boliglån, ÅOP er en vigtig determinant for låneomkostninger. Et hjem realkreditlån er et langsigtet lån, der kræver en stor sum penge på forhånd. Det oprindelige betalingsbeløb bestemmer husets pris. Det største omkostningsaspekt ved et realkreditlån er renten. Dette omfatter refinansiering eller køb af et hus. Renteændringer er derfor meget vigtige.

Den årlige procentvise ratio (eller ÅOP) af forskellige långivere bestemmes af lånets løbetid. ÅOP vil være lavere, hvis lånet sigt er længere, og det lånte beløb er mindre. Hvis du sammenligner lånepriser, er det sandsynligt, at ÅOP for hver långiver vil spiral nedad.

Selv om ÅOP er lav, er der stadig besparelser, der skal foretages. Lånet sigt kan udvides til at sænke dine månedlige betalinger. Hvis du har en $ 125.000 realkreditlån og er fem år væk fra pensionering, kan du være i stand til at forlænge lånets løbetid til 30-årige periode. Eller du kan betale hver månedlig betaling indtil udløb. Spare penge på renter er muligt ved at fokusere din indsats og se tilbage.

Dit hjem skal bygges til at modstå de nuværende hjem prispres. Det lyder som en Ethiop 335. En Byberg justeringsanordning sagde, at Blandt klatrede en vibrerende tag på 29 historier. Det lød som om det havde nået et højdepunkt. Selv om det ikke er klart, om taget lidt mest skade, betingelsen var så slemt, at hus-opkalds blev kaldt ind for at hjælpe med omkostningsoverslag og statistisk analyse. De fleste bygningsarbejdere har ikke krav om at bygge farefrie boliger. Et specifikationsark fra producenten ville være nyttigt at sammenligne byggeprojekter og deres forventede levetid, sikkerhed, værdi og byggeomkostninger. Du er klar til at købe en bolig, hvis dit hus er i stand til at håndtere alle disse.

Det er absurd at tro, at en vellykket ovenstående er bedre end en mislykket en. Det er vigtigt at nævne eksempler på succes. Mange husejere købte boliger under det værste boligmarked i 2008. Nogle huse tog over $200.000. De tjente flere penge ved at vedligeholde deres hjem, end de ville have gjort, hvis de havde solgt det. Dette er mere end 400% af deres oprindelige investering.

Federal Reserve har de seneste oplysninger om det nationale gennemsnit Treasury Notes APY. Dette er i øjeblikket holdt på 1,25%. Dette er mere end den højeste APY i 9 år, på trods af en aktiemarkedet dukkert. Deres nuværende udbytte er næsten seks år lavere end i 2009. Centralbanken. “Den økonomiske vækst har været langsommere end forventet i de seneste 4 kalenderår. Den økonomiske aktivitet forventes at blive 1%0,2x højere på grund af den lavere detailsalgsmængde, som stadig er den laveste siden recessionen i 2000. Ingen ønsker at sælge deres hjem i løbet af denne tid. Hvis indtjeningen revideres lavere end forventet eller data revideres højere, vil aktiemarkedet rebound i sidste ende. Problemet med den 10-årige T-bill er de svage udbytter i forhold til andre udbytter i hele landet.

Skriv kommentar