White Bright Smile – Sådan blege dine tænder derhjemme

Et smil af en person giver indtryk af en omsorgsfuld person. Let smilende, blinkende din perlemorsfarvet hvide og præsentere dig selv for andre på en positiv måde er vejen at gå. Det er vigtigt at have et hvidt, lyst smil og vise dine tænder for at blive bemærket i en menneskemængde.

Et overvældende flertal af tandblegning produkter og procedurer bliver spurgt af folk, der ønsker at få deres tænder hvidere og forfremmelse. Selv om der er flere faktorer, der skal overvejes, før du vælger den rigtige tandblegning produkt eller prøve et kommercielt produkt for første gang.

Den første ting at overveje, er niveauet af dine tænders problem. Første ting at gøre, er at besøge en tandlæge, som han eller hun er ekspert, som vil give dig den rette analyse af dine tænders tilstand. Dette vil i høj grad bidrage til at undgå yderligere forringelse af tænder, der allerede havde gullige pletter. Det er også vigtigt at have en detaljeret analyse af patientens sygehistorie, før du vælger den rigtige behandling, der vil blive tilbudt ham eller hende.

Nogle af de almindelige sygdomme, der fører til misfarvning af tænder, er rygning, drikke kaffe, te og læskedrikke. Normalt bliver tænderne gullige på grund af akkumulering af disse stoffer over tid. Nogle af de medicinske tilstande, der også har denne form for effekt, er diabetes, tidligere historie med overdreven zink og mercerilisering.

Det er vigtigt at bestemme hovedårsagen til de gullige tænder. En tandlæge ville være den bedste ressource i denne henseende. En ekspert tandlæge sammen med hans eller hendes personale kan give den rette behandling, der er bevist og sikkert for dine tænder.

Denne proces indebærer fjernelse af snavs og fødevarekomponent, der ændrer tændernes naturlige farve. Slibende stoffer, der kan findes på markedet, kan give en effektiv løsning på misfarvningen, der er mild til moderat. Denne behandling behøver heller ikke brug af anæstesi.

Fordele og ulemper ved denne proces

Denne behandling er kategoriseret i to hovedgrupper- dem, der udføres i tandlægens kontor, og dem, der kan udføres derhjemme. De er stort set selvforklarende.

In-office lynsystem: Det er et system, der udføres i en tandlæge kontor, der bruger lys, der har en høj intensitet. Disse lys er placeret ved tænderne i en periode. 1989 og fremefter blev denne procedure udført på en tandlæges kontor.

Hjemmeblegningssystem: Det er et system, der er foreskrevet af tandlægen til brug i hjemmet, som bruger en lavere intensitet af lys end det, der bruges i kontorsystemet. 1989 og fremefter blev proceduren overvåget af en tandlæge.

Fordele og ulemper ved tandblegning metode

Virkningen af lys over tænderne kan få tænderne til at se gennemskinnelige ud. Nogle lys er også indstillet på tænderne i et kort tidsrum, hvilket får tænderne til at virke kedelige. Tandlægerne anbefaler brugen af kviksølv, sølv eller hvidt metal som fyldstoffer i sådanne tilfælde.

Også, tænderne kridtning anvendte metode kan have en stærkere effekt på tænderne end ikke-lynmærker. Jo mere krævende processen er, jo dyrere kan produktet være.

I tilfælde af tandblegning procedurer administreres af en tandlæge, de sikrer, at patienten udvikler komfort ved hjælp af en behagelig stol. Det anvendte blegemiddel er stærkt, og risikoen for at beskadige tandkød eller læber er derfor meget minimal.

Laser blegning

Laser blegning er en nyligt udviklet proces, der gør brug af en lysaktiveret blegning gel. Systemet består af en lyskilde og blegning gel og gel påføres tænderne. Blegning gel er specialiseret til at arbejde med den lette energi og øger hastigheden af blegning.

Tandkødet er beskyttet af en speciel gel, der påføres på tændernes ydre overflade. Den tid, der kræves til processen, er normalt den samme eller lidt mindre end med andre metoder, afhængigt af intensiteten af pletterne.

Fordele: Bekvemmelighed, bærbarhed, og overkommelige priser, laser blegning har gjort det til den mest populære metode til kridtning tænderne.

Ulemper:Omkostningerne ved proceduren er højere end andre metoder, og tilgængeligheden af proceduren er ikke så udbredt som andre kridtningsmetoder.

Naturlige pletter

Naturlige pletter er mindre tilbøjelige til at reagere på blegning end almindelige pletter. De kan være forårsaget af alder, kost og fluor. Hvis du har naturlige tænder, kan de aldrig blegemiddel, men kan bleges på samme måde som din fælles tænder.

Der er mange måder at blege dine tænder og den behandlingsstil, du vælger, vil afhænge af dit budget og dine præferencer. Der er mange sorter af blegning kits til rådighed for køb på din lokale apoteker, helsekost butikker, og selv online.

Blegningssættene indeholder et blegemiddel og en mundbeskytter.

Skriv kommentar